top of page

Ontmoet het team van
Thuisverpleging Bruneel

Al jaren actief in de thuiszorg in en rond Oostduinkerke

Mijn naam is Magalien Bruneel. Reeds jaren zet ik me samen met mijn collega's in om u thuis, met hart en ziel, te verplegen, weg van de 'ik heb geen tijd' zorg. Het is een plezier om dagelijks onder de mensen te komen en hen bij te staan waar nodig. Ons team geeft zich steeds 200% en streeft ernaar om u een aangename totaalzorg te bieden. Elke teamlid heeft bij ons zijn specialisatie. Zo schoolde ik me bij tot 'verpleegkundige in huisartsenpraktijk' en kan er nauw samengewerkt worden met huisartsen. Ons doel is om u of uw vader/moeder zolang mogelijk, op een veilige en zinvolle manier, thuis of in een assistentiewoning te verzorgen. Topkwaliteit, op een warme, menselijke manier..

Thuisverpleging Bruneel + team

Een team met passie voor uw welzijn

Ons ervaren team van verpleegkundigen zorgt niet alleen voor thuisverpleging van topkwaliteit.

Bij Thuisverpleging Bruneel + team staat het menselijke aspect centraal. Thuisverpleging is een intieme vorm van zorg, waarbij ons team u in uw eigen omgeving bezoekt en verzorgt. Daarom is onze missie zorg leveren die gebaseerd is op empathie, betrokkenheid en respect. Het is belangrijk voor ons om tijd te maken voor onze patiënten en een band op te bouwen. Zo zorgen we niet alleen voor uw fysieke welzijn, maar ook voor uw persoonlijke en emotionele gezondheid.

over ons

De essentie van thuiszorg is niet enkel verpleging. Ook vriendelijkheid, beleving en een band opbouwen met de patiënt zijn onmisbaar voor een goede zorg. 

Met Thuisverpleging Bruneel + team ontvangt u deze gepersonaliseerde thuiszorg van verpleegkundigen die uw fysieke én emotionele behoeften altijd op de eerste plaats zetten. Ons gespecialiseerde thuisverplegingsteam verzorgt u met medegevoel en respect, zodat u zo lang mogelijk op een veilige en waardige manier thuis kunt wonen.

Thuisverpleging Bruneel + team

Contacteer ons met al uw vragen.

OF OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR THUISVERPLEGING IN REGIO Oostduinkerke - De Panne - Westende - Veurne - Nieuwpoort - Koksijde.

bottom of page